Увага, наявність товару на сайті 
уточнюйте, будь ласка, за телефоном або у месенджері.

VetExpert CARDIOVET
  • VetExpert CARDIOVET

VetExpert Cardiovet

989,00 ₴

Препарат для собак з хворобами серця

Кількість
Кількість
Швидке замовлення

Швидке замовлення

VetExpert Cardiovet (арт. 58457)

Надішліть запит на купівлю цього товару. Ми скоро зв'яжемося з вами.

Завантаження ...

 

Доставка та оплата

VetExpert CardioVet - харчова добавка для собак з проблемами серцево-судинної системи, що страждають на кардіоміопатію (у тому числі дилятаційну кардіоміопатію) та ендокардіоз (регургітацією крові при недостатності мітрального клапана). Добавка підтримує роботу серця у нормальному режимі та покращує стан тварини.

Показання щодо застосування:

  • Кардіоміопатії (дилятаційна кардіоміопатія);
  • Ендокардіоз (мітральна регургітація);
  • Епілепсія та епілептоподібні стани.

Особливості:

  • L-карнітин - четвертинний амін, що складається з лізину та метіоніну. Він вивільняє енергію, перетворюючи довголанцюгові жирні кислоти. 95% всього наявного в організмі карнітину знаходиться в міокарді, тому L-карнітин забезпечує серце енергією для його безперервної роботи. Застосування L-карнітину допомагає захистити міокард від шкідливого накопичення жирних кислот у клітинах м'язової тканини серця;
  • Таурін - одна з речовин, яка життєво важлива для забезпечення здорового метаболізму серця. Складає 40% вільних амінокислот у міокарді. Має протиаритмічні властивості, регулює кількість серцевих скорочень (залежно від рівня іонів кальцію), забезпечуючи збереження клітин міокарда. Нейтралізує вільні радикали. Дефіцит таурину може призвести до розвитку дилятаційної кардіоміопатії у собак;
  • Коензим Q10 (убіхінон) – життєво важливий для процесу виробництва енергії в організмі. Це природний антиоксидант, необхідний нейтралізації вільних радикалів;
  • Селен – важлива частина ферменту глутатіону пероксидази, що бере участь у антиоксидантних процесах. Його функції залежать від вітаміну E. Головна функція селену – попереджати ефекти окисного стресу, що є одним із ключових елементів виникнення дилятаційної кардіоміопатії;
  • Вітамін Е (у поєднанні з селеном) – потужний антиоксидант, що перешкоджає надмірному скороченню серцевих ендотеліальних клітин. Послаблює процес злипання клітин крові та запобігає скупченню тромбоцитів у коронарних артеріях, полегшуючи струм крові через судини, що забезпечують харчування серця.

Переваги:

  • Сприяє нормальному припливу крові;
  • Регулює частоту та ритм серцевих скорочень;
  • Покращує харчування серця, перетворюючи жири на енергію;
  • Поліпшує обмінні серцеві процеси;
  • Має антиоксидантні властивості;
  • Застосовується для рофілактики серцевих захворювань.

Склад (1 таблетка):

L-карнітин тартрат (740 мг), L-карнітин (500 мг), таурин (200 мг), Q10 коензим (10 мг), вітамін E (60 МО), мікрокристалічна целюлоза (232,5 мг), магнію стеарат (15 м).

сирий білок - 39,71 %
сира зола - 1,2 %
сирий жир - 2,20 %
сира клітчатка - 15,78 %
вологість - 1,29 %

Дозування: для собак вагою менше 15 кг – по 1 таблетці 2 рази на добу; для собак вагою понад 15 кг – по 2 таблетки 2 рази на добу.

Спосіб застосування:

Можна приймати в цілому або подрібненому вигляді, під час або перерви між їжею. Якщо дозування на добу передбачає застосування декількох таблеток, добову дозу можна розділити на два або три прийоми. Для досягнення найкращого ефекту рекомендовано застосування препарату протягом від 1 до 3 місяців, у випадках хронічних захворювань – до 6 місяців без перерви.

Перед застосуванням або збільшенням терміну застосування препарату рекомендовано проконсультуватися з ветеринарним лікарем, який може змінити дозування, а також спосіб вживання відповідно до індивідуальних особливостей тварини.

Зберігання: зберігати в сухому місці за кімнатної температури (не вище +25°С).

Упаковка: 90 таблеток

Vet Planet Ltd, Польша

VetExpert
58457

Характеристики

Призначення
Інші
Новий товар
Коментарі (0)